Första hjälpen och HLR-utbildning

Första Hjälpen och HLR-utbildning i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Bästa utbildningsföretag!
0 av 5 på TrustPilot!

Är ni ute efter en utbildning i hjärt-lungräddning (HLR) eller Första Hjälpen till personalen? Då har ni hittat rätt! Vi utbildar allt från akutsjukvårdspersonal till livvakter, skolpersonal, räddningstjänst, väktare, byggarbetare och kontorspersonal i HLR och första hjälpen. 

Snabb offert eller mer information.

Fyll i dina uppgifter så detaljerat som möjligt, då kan vi ta fram ett exakt pris till dig på utbildning i HLR eller första hjälpen.

Tveka inte att kontakta oss!

Vi vill veta vilken typ av Första hjälpen- HLR-utbildning ni är intresserade av, vart den ska hållas samt hur många deltagare det gäller? Ska utbildningen hållas vid ett och samma tillfälle, eller kan vi dela upp den över flera dagar om ni är många deltagare?

viharutbildat
Våra kunder ger oss toppbetyg
5/5
Deltagare ger oss toppbetyg på google!
0 av 5 på Google Reviews!
Bästa utbildningsföretag på TrustPilot! Endast verifierade recensioner!
0 av 5 på TrustPilot!

Läs våra betyg på  TrustPilot här

VARFÖR SKA NI VÄLJA OSS?

Efter våra utbildningar får vi ofta höra att utbildninging överträffat deltagarnas förväntningar och varit något helt annat än utbildningar som deltagarna genomfört tidigare. Vad beror då detta på?

  1. Vi har utbildat i hjärt-lungräddning (HLR) sedan 2007. 
  2. Hög kompetens både avseende medicinsk kunskap och pedagogik.
  3. Våra instruktörer är sjuksköterskor med erfarenhet från akutsjukvård. De flesta specialistsjuksköterskor inom ambulanssjukvård.
  4. Våra huvudinstruktörer utbildar andra instruktörer under Svenska HLR-rådets organisation.
  5. Alla instruktörer har varit med på riktigt och vårdat personer med hjärtstopp.
  6. Lång erfarenhet av att utbilda personal på företag, allt från mindre grupper till stora events med 100-tals deltagare.

HLR-utbildning på plats hos er

Vi kommer till er och utför utbildningen i HLR eller första hjälpen på plats hos er i Stockholm, Göteborg, Malmö och övriga städer. Att utbilda på plats hos er har mångas fördelar. Att exempelvis öva scenarier i den miljö ni normalt befinner er, gör er mer förberedda att agera snabbt och effektiv när ni ska hjälpa någon som fått hjärtstopp, akut sjukdom eller skada. Har ni inga lämpliga lokaler får ni gärna komma till oss. Alternativt ordnar vi en lämplig lokal i närheten av er.

Vilken utbildning är lämplig för er?

Vi hjälper ditt företag med en lämplig anpassad utbildning i HLR eller första hjälpen. Är ni osäkra på vilken utbildning som är lämplig för er? Vi hjälper er med allt från grundläggande HLR-utbildningar till avancerade utbildningar i första hjälpen och stoppa blödningen (Stop the bleed). Kontakta oss eller begär en offert, så diskuterar vi kring vilka alternativ som är lämpliga för er. 

HLR och Första hjälpen utbildning hela Sverige

Vi har duktiga kunniga instruktörer i hela Sverige och kan arrangera utbildningar i HLR och första hjälpen oavsett vart ni befinner er. Kontakta oss om ni vill boka en utbildning i HLR eller Första Hjälpen i Stockholm eller någon annan ort hela vårt avlånga land. En av fördelearna med välja oss, är att alla instruktörer har hög kompetens.

 

Fysiska utbildningar i HLR och Första hjälpen i Stockholm och HELA SVERIGE

Träna HLR och Första hjälpen med instruktör i Stockholm

Att träna HLR på plats med instruktör har många fördelar jämfört med webutbildning. Vi tillhandahåller ett brett spektrum utbildningar i HLR och första hjälpen i Stockholm och övriga Sverige där instruktören kommer till er och utbildar på plats hos er eller hos oss. Våra instruktörer är certifierade på allt från grundläggande HLR till taktiskt prioriterat omhändertagande av akut sjuka eller skadade personer enligt L-ABCDE. 

Alla kan drabbas av hjärtstopp och olycksfall

Alla kan drabbas av plötsligt oväntat hjärtstopp. För att ge den drabbade största möjliga chans att överleva så ska HLR påbörjas inom en minut. Detta innebär att det är personerna närmst den drabbade som snabbt måste starta HLR. Vi rekommenderar därför företag och organisationer att utbilda hela sin personalstyrka i grundläggande HLR-vuxen som lägsta nivå. Vill ni blir riktigt vassa på livräddning kan ni låta hela eller delar av personalgruppen gå någon av våra mer omfattande utbildningar, Utökad HLR, D-HLR eller L-ABCDE Första hjälpen. Med dessa mer avancerade utbildningar blir personalen väl förberedd på att hantera ett hjärtstopp. För vissa arbetsgrupper är det krav på genomförd D-HLR utbildning.

För personer under 50 år är trauma en vanlig orsak till dödsfall. ca 3000 personer avlider varje år i Sverige pga. trauma, där blödning är den största orsaken. 

L-ABCDE Första hjälpen innehåller förutom HLR, även träning i hur du på ett strukturerat sätt bedömer och hjälper en person som drabbats av akut sjukdom eller skada. 

HLR och första hjälpen som teambuildning för ditt företag i Stockholm eller övriga Sverige

HLR-träning och Första hjälpen går att utforma till en riktigt bra teamträning där personalgruppen tillsammans får lösa scenarier i olika svårighetsgrad samtidigt som de lär sig att vårda skadade och rädda liv. Vi kommer till er arbetsplats, så ni får träna på på att agera i er egen arbetsmiljö.

Repetitionsutbildning

Glöm inte att HLR ska repeteras en gång per år för att kunskapen ska hållas aktuell. Vi håller koll på när det är dags att repetera utbildningen.

Webbkurser och distansutbildning i HLR och Första hjälpen

Bokar du en fysisk utbildning med oss så ingår webbkurser utan extra kostnad. Även om HLR-träning är bäst att genomföra på plats med en instruktör, så kan det ibland vara lämpligt med distansutbildning eller webbutbildning.  Webbkurser är också ett mycket bra sätt för att hålla kunskapen vid liv mellan fysiska praktiska utbildningar. 

Att regelbundet genomföra webbkurser är ett smart sätt att för hålla kunskapen i HLR och första hjälpen vid liv mellan fysiska praktiska utbildningar. Eskolan.se har ett bra system där företag och organisationer till ett rimligt pris på ett enkelt sätt kan få ut kurser till sina anställda.

Distansutbildning i HLR

Alla våra grundläggande utbildningar går att genomföra som distansutbildning. En distansutbildning i HLR eller första hjälpen genomförs som ett videomöte där deltagarna kan välja att endast titta på övningarna alternativt använda en HLR-docka som skickas till deltagarna före utbildningstillfället. 

Webbutbildning i HLR

Vi har i tillsammans med eskolan.se tagit fram webbutbildningar i HLR och första hjälpen som enkelt kan genomföras via en webbläsare. Grundläggande utbildningar med inriktning mot både barn och vuxna erbjuds via eskolans hemsida. 

Instruktörer i HLR och Första hjälpen

Ska ni utbilda personalen i HLR eller första hjälpen? Se då till att anlita ett företag där instruktörerna är certifierade och även har praktisk erfarenhet av hjärtstopp och akut sjukdom. Våra instruktörer är oftast specialistsjuksköterskor från ambulanssjukvården eller har liknande bakgrund.  Med oss kan ni vara trygga att ni får rätt kunskap i att rädda liv. 

Flera av våra instruktörer är huvudinstruktörer åt svenska HLR-rådet med kompetens att utbilda nya instruktörer i hjärt-lungräddning. Detta skiljer oss från andra utbildningsföretag. Våra instruktörer har svar på era frågor och vi garanterar en oförglömlig livräddande utbildning i första hjälpen och HLR där instruktören har stor kunskap inom ämnet.

HLR-utbildning i Stockholm, Göteborg, Malmö Umeå

Vi utbildar företag i HLR och första hjälpen runt om i hela vårt avlånga land. Vi har instruktörer i HLR på följande orter och kan utbilda i radie på 15-20 mil runt dessa. 

Vi utbildar i HLR och första hjälpen på följande orter med omnejd

Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Uppsala, Jönköping, Sundsvall, Gävle, Helsingborg, Linköping, Norrköping, Halmstad, Växjö, Östersund, Örnsköldsvik, Umeå och Borlänge.

Ring: 08-41049049.

Eller skicka ett meddelande:

Registrera dig FÖR NYHETSBREV

Vi skickar ut information om utbildningar och produkter ca en gång per månad.