Utbilda dig till instruktör

Kvalitetsutbildningar till instruktör i HLR och Första Hjälpen under Svensa HLR-rådet

Varför Hjärt-lungräddning.se?

Våra huvudinstruktörer är ambulanssjuksköterskor med över 600 utbildningar i bagaget och över 10 års erfarenhet av akutsjukvård.

LÄS MER

Vi skiljer oss från mängden

Ska du bli instruktör vill du få kunskap av någon som varit med på riktigt och har lång erfarenhet av utbildning. Lekmen, brandmän eller andra utan sjukvårdsutbildning kan ej ge dig samma djup i förståelsen av hjärtstopp och akuta skador och sjukdomstillstånd.

Support och stöd

Du kommer ha tillgång till personligt stöd och mycket förmånliga priser på den utrustning som du behöver i din roll som instruktör.

LÄS MER

Trevliga och kompetenta

Vi ger dig en minnesvärd intressant utbildning där våra trevliga huvudinstruktörer gör allt för att du ska få ut det mesta av utbildningen till instruktör.

PÅ PLATS HOS ER ELLER HOS OSS

Vi kommer gärna till er och utbildar, på så sätt sparar ni res- och boendekostander.

VÄLJ INSTRUKTÖRSUTBILDNING

Här presenterar vi alla våra utbildningar vi erbjuder för er som vill bli instruktörer och utbilda andra.
Vi utbildar både på plats hos er i hela Sverige eller hos oss i Stockholm. Läs vad som gäller under specifik utbildning. 

En heldagsutbildning för att bli instruktör i hjärt-lungräddning till vuxna (från 18 års ålder). Genom att certifiera dig som HLR-instruktör hos oss får du en utbildning som följer HLR-rådets riktlinjer, tillgänglig i Stockholm eller på er egen plats i hela Sverige för grupper om minst fyra deltagare. Utbildningen förser dig med djupgående kunskap om HLR-rådets organisation och lär dig hur du effektivt kan undervisa i HLR med rätt pedagogik. Du kommer även att förbättra din egen HLR-teknik för att kunna utbilda andra med trygghet och förtroende. Vi strävar efter att upprätthålla en öppen och kreativ atmosfär genom hela utbildningsprocessen. Vill du gå utbildning på plats hos oss,

Bli instruktör i Barn-HLR med vår utbildning enligt HLR-rådets riktlinjer, tillgänglig i Stockholm eller på er plats för grupper om minst fyra, i hela Sverige. Kursen täcker allt från HLR-rådets organisation och program till praktisk pedagogik och finslipning av tekniker för barn-HLR. Målgruppen är bred och inkluderar alla som vill lära ut barn-HLR, med deltagare från skolor, sjukvård, och andra sektorer. 

Som instruktör i Första hjälpen utbildar du andra i livräddande kunskap enligt L-ABCDE. Utbildningen följer Svenska HLR-rådets riktlinjer och hålls i Stockholm eller som uppdragsutbildning i hela Sverige. Kursinnehållet täcker grundläggande första hjälpen-tekniker, pedagogik och praktiska råd, och leds av en erfaren ambulanssjuksköterska.

Efter genomförd utbildning erhåller du ett certifikat och är redo att utbilda andra i första hjälpen under Svenska-HLR-rådet.

Utbildningen pågår under två dagar.

Efter att ha avslutat vår instruktörsutbildning i grundläggande HLR för sjukvårdspersonal, blir du behörig att självständigt undervisa i S-HLR grundutbildning. Utbildningen erbjuds i hela Sverige och kan hållas för  4-7 deltagare. Målet är att du ska kunna planera och leda S-HLR utbildningar på ett effektivt och lärorikt sätt. 

Snabb offert eller mer information.

Fyll i formuläret så detaljerat som möjligt, då kan vi ta fram ett exakt pris till dig. Har du frågor, så skriv dem i meddelandefältet. Vill du boka plats på instruktörsutbildning i våra lokaler? Då gör du det här.

Tveka inte att kontakta oss!

Vi vill veta vilken typ av utbildninging ni är intresserade av, vart den ska hållas samt hur många deltagare det gäller? Ska utbildningen hållas vid ett och samma tillfälle, eller kan vi dela upp den över flera dagar om ni är många deltagare?

viharutbildat

Bli instruktör och lär fler att rädda liv

Hos oss kan du hitta instruktörsutbildningar för vuxen-HLR, första hjälpen, S-HLR vuxen och barn-HLR. Våra certifierade instruktörsutbildningar är utformade för att ge dig de nödvändiga kunskaperna och färdigheterna för att undervisa och guida andra i livräddningstekniker. Genom att delta blir du en viktig del av att sprida kunskap och medvetenhet om hjärt-lungräddning i din omgivning. Våra erfarna instruktörer kommer att vägleda dig genom teoretiska och praktiska moment, så att du kan bli en kompetent och självsäker instruktör. Ta steget mot att bli en certifierad instruktör och bidra till att rädda liv och öka tryggheten i samhället och arbetet.

Varukorg

Ring: 08-41049049.

Eller skicka ett meddelande:

Registrera dig FÖR NYHETSBREV

Vi skickar ut information om utbildningar och produkter ca en gång per månad.