Hjärtstartare på Karta – Hjärtstartarregistret

Hitta Hjärtstartare nära mig/dig med Hjärtstartarregistret

När sekunder räknas vid ett plötsligt hjärtstopp, är det livsviktigt att snabbt kunna hitta en hjärtstartare i närheten. Med hjälp av en hjärtstartare karta från Hjärtstartarregistret kan du enkelt lokalisera hjärtstartare nära mig. Denna tjänst är tillgänglig dygnet runt och ger tillgång till en uppdaterad karta som visar var hjärtstartare finns placerade, både i offentliga och privata miljöer.

Vad är Hjärtstartarregistret?

Hjärtstartarregistret är ett nationellt initiativ där företag, organisationer och privatpersoner kan registrera sina hjärtstartare. Genom att vara med i registret bidrar du till att fler människor snabbt kan hitta en hjärtstartare nära mig i ett nödläge. Du kan söka direkt på en adress eller låta kartan hitta din nuvarande plats för att visa närmaste hjärtstartare. Information om vart närmaste hjärtstartare finns skickas även ut tillsammans med SMS-livräddarlarm.

Varför är hjärtstartarregistret viktigt?

Att ha tillgång till en hjärtstartare karta kan vara skillnaden mellan liv och död. Hjärtstartarens placering måste vara tillgänglig för allmänheten och uppdaterad för att du ska kunna registrera den i hjärtstartarregistret. Genom Hjärtstartarregistret kan du på några sekunder hitta var närmaste hjärtstartare finns. Titta på kartan innan du befinner dig i en stressig situation. På så sätt vet du vart hjärtstartare finns nära dig.

Registrera din härtstartare

Om du äger en hjärtstartare, se till att registrera den i Hjärtstartarregistret så att andra kan hitta den.

Vet du hur en hjärtstartare används?

När du använder en hjärtstartare är det viktigt att veta hur den fungerar. Se till att alla i din närhet har utbildning i hjärt-lungräddning (HLR) och kan agera snabbt. Hjärt-lungräddning.se erbjuder utbildningar i hjärt-lungräddning och hur du använder en hjärtstartare. Begär en offert på utbildning i HLR (hjärt-lungräddning) här!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

Ring: 08-41049049.

Eller skicka ett meddelande:

Registrera dig FÖR NYHETSBREV

Vi skickar ut information om utbildningar och produkter ca en gång per månad.