Service av hjärtstartare – Behövs det?

Onödigt dyra serviceavtal – så undviker ni fällorna

På många företag har hjärtstartaren blivit en självklar del av den säkerhetsutrustning som finns tillgänglig, och det är en investering som kan rädda liv. Men tyvärr ser vi att många företag tar ut orimliga summor för underhåll och service av dessa livsviktiga apparater.

Enkelt underhåll ni kan sköta själva

Sanningen är att det underhåll som en hjärtstartare kräver är ganska enkelt och något som de flesta kan göra själva. Det handlar främst om att med jämna mellanrum kontrollera statusindikatorn, samt att byta ut elektroder och batteri när hjärtstartaren varnar för detta. Moderna hjärtstartare är designade för att göra dessa processer så smidiga som möjligt – de varnar dig när det är dags att vidta åtgärder. Den kunskap ni behöver för att kunna sköta servicen av hjärtstartaren ger vi er gratis i samband med köp av hjärtstartare eller om ni bokar någon av våra utbildningar i hjärt-lungräddning eller första hjälpen.

När årlig service kan vara till nytta

Trots att underhållet är enkelt kan det finnas goda skäl att överväga en årlig service. Om den person som ansvarar för hjärtstartaren på företaget slutar, byter roll eller blir sjukskriven, finns risken att ingen tar över ansvaret. I sådana fall kan en regelbunden service hjälpa till att säkerställa att hjärtstartaren inte faller i glömska och att den alltid är redo att användas om olyckan skulle vara framme. Det är också bra att ha en partner för att förenkla elektrodbyte och batteribyte även om det är lätt att göra själv. Här kan ni beställa tillbehör till alla hjärtstartare.

Prisvärd hjälp när ni behöver det

Vi på hjart-lungraddning.se vill att alla ska känna sig trygga med sin hjärtstartare, utan att behöva betala överpriser för onödiga tjänster. Därför erbjuder vi både rådgivning kring hur ni själva kan underhålla er hjärtstartare, och för de som önskar – prisvärda serviceavtal som ser till att allt fungerar som det ska, år efter år.

Säkerheten på arbetsplatsen är viktig, men det ska inte kosta mer än nödvändigt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt balans.

Helhetslösning till ditt företag eller förening

Med hjärt-lungräddning.se om partner försäkrar ni er om att inte få onödiga kostnader eller att ni ska känna er lurade. Vi hjälper er med det som ni inte med vår hjälp, klarar av att lösa på ett smidigt sätt själva. Utbildningarna ni köper in håller högsta klass och genomförs av profesionella instruktörer. Önskar ni en offert på våra tjänster eller bara vill ställa en fråga, kontakta oss här: https://hjart-lungraddning.se/kontakt/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

Ring: 08-41049049.

Eller skicka ett meddelande:

Registrera dig FÖR NYHETSBREV

Vi skickar ut information om utbildningar och produkter ca en gång per månad.