Instruktör Barn-HLR

Datum:

Tid:

Plats:

Checkit Health Care

Bli HLR-Barn-instruktör hos oss. Utbildningen följer HLR-rådets riktlinjer. Efter genomförd utbildning kan du själv utbilda andra personer i Barn-HLR.

Du lär dig allt om HLR-rådets organisation och program och hur du med rätt pedagogik lär ut Barn-HLR på bästa sätt.

Att utbilda sig med oss är rolig och lärorikt, vi strävar alltid efter en öppen inbjudande och kreativ atmosfär under våra utbildningar.

Målgrupp

Alla vuxna personer i samhället som vill utbilda sig till barn-HLR instruktör. Privatpersoner, personer som arbetar inom barnomsorg, skola eller organiserad första hjälpen verksamhet samt räddningstjänst och utbildningsorganisationer.

Förkunskaper / förberedelser 

Innan instruktörsutbildningen ska du genomföra den filmbaserade videoutbildningen eller gått en grundläggande Barn-HLR utbildning inom 6 månader. Läst in instruktörsboken i Barn-HLR och förberett de träningsuppgifter du fått av din kursledare. Utförd webbutbildning på instruktörsnivå i Barn-HLR.

Kursen inleds med en timmes videoutbildning.

Lärandemål 

Du lär dig vad som ingår i grundutbildningen för Barn-HLR samhälle
Hur du som HLR instruktör förmedlar kunskaper på bästa sätt. Varför det är viktigt med kvalitetssäkring och vikten av att följa ett standardiserat utbildningsprogram.

Instruktör

Vi använder oss endast av erfaren sjukvårdspersonal med huvudinstruktörsutbildning från svenska HLR rådet. Alla huvudinstruktörer har lång erfarenhet av att själva utbilda i HLR. De flesta av våra instruktörer är ambulanssjuksköterskor med praktisk erfarenhet av hjärtstopp och att ta hand om sjuka barn.

Datumet har passerat

Plats:

 • Checkit Health Care
 • Järnvägsgatan 36
 • Nacka
 • Stockholm
 • Sverige

Datum och tid

  Visa datum

  Göm datumlista

  Dela denna kurs
  Lägg till i din kalender