Distanskurs Brandfarliga arbeten

Datum:

Tid:

Plats:

Online

Utbildning i brandfarliga arbeten som sker online. Anmäl dig enkelt till en utbildning i Brandfarliga arbeten. Utbildningen är tänkt för personer, anställda eller entreprenörer som arbetar med moment där brand kan uppstå. Försäkringsbolagen och arbetsmiljöverket kräver att alla som arbetar med heta arbeten ska ha ett certifikat för att få utföra dessa arbeten. Utbildningen i brandfarliga arbeten ger dig ett sådant certifikat som är giltigt under 5 år.

Vill ni att vi kommer till er arbetsplats är priset från 1500 kr per deltagare beroende på hur många deltagare ni är. Kontakta oss här för offert.

Brandfarliga Arbeten är en modern utbildning framtagen av SVEBRA och Sveriges byggindustrier i samråd med Sveriges främsta experter på området. Flera branscher har deltagit under utvecklingen av utbildningen för att få den anpassad efter olika arbetssituationer

Kursen uppfyller de krav som försäkringsbolagens har på personal som utför eller är ansvariga för arbeten som innebär risk för brand. Efter godkänd utbildning får deltagarna ett giltigt certifikat som uppfyller försäkringsbolagens villkor.

Smartphone och legitimation måste du ta med dig till utbildningstillfället.

Registrering i ID06-kompetensdatabas ingår i kurskostnaden.

COVID-19

Vi håller ner antalet deltagare under pågående pandemi till max 8 personer per grupp. Handsprit finns i lokalen. Mat och fika hanteras på ett smittsäkert sätt. Vid behov delar vi ut munskydd.

Utbildningsapp:

Vi använder oss av Google meets. Ett mail skickas ut med en länk för att komma in i utbildningen. För att delta i utbildningen ska du ha en nyligen uppdaterad webbläsare. Webbläsare som stöds är:

Datumet har passerat

Plats:

  • Online

Datum och tid

    Visa alla datum

    Göm datumlista

    Dela denna kurs
    Lägg till i din kalender