Brandfarliga arbeten 15/12

Datum:

2021-12-15

Tid:

08:10

Plats:

Hammarbykyrkan

Anmäl dig enkelt till en utbildning i Brandfarliga arbeten. Utbildningen är tänkt för personer, anställda eller entreprenörer som arbetar med moment där brand kan uppstå. Försäkringsbolagen och arbetsmiljöverket kräver att alla som arbetar med heta arbeten ska ha ett certifikat för att få utföra dessa arbeten. Utbildningen i brandfarliga arbeten ger dig ett sådant certifikat som är giltigt under 5 år.

Vill ni att vi kommer till er arbetsplats är priset från 1500 kr per deltagare beroende på hur många deltagare ni är. Kontakta oss här för offert.

Brandfarliga Arbeten är en modern utbildning framtagen av SVEBRA och Sveriges byggindustrier i samråd med Sveriges främsta experter på området. Flera branscher har deltagit under utvecklingen av utbildningen för att få den anpassad efter olika arbetssituationer

Kursen uppfyller de krav som försäkringsbolagens har på personal som utför eller är ansvariga för arbeten som innebär risk för brand. Efter godkänd utbildning får deltagarna ett giltigt certifikat som uppfyller försäkringsbolagens villkor.

Smartphone och legitimation måste du ta med dig till utbildningstillfället.

COVID-19

Vi håller ner antalet deltagare under pågående pandemi till max 8 personer per grupp. Handsprit finns i lokalen. Mat och fika hanteras på ett smittsäkert sätt. Vid behov delar vi ut munskydd.

Lokaler:

Utbildningen hålls i rymliga lokaler i Skärmarbrink Parkering finns.

Hitta hit:

Skärmarbrinks T-banestation ligger ca 100 m från kurslokalen. Det går även att ta en promenad på 10 minuter från Gullmarsplan.

Parkering:

Parkering finns i anslutning till kurslokalen.

Lunch & Fika:

Lunch och fika ingår i kurskostnaden.

 

Registrera dig nu:

Välj antal deltagare

Deltagare
17 Kvar
Antal platser
Pris per plats 1.595,00kr
Antal: Totalt

Plats:

Antal platser 17 (17 Kvar)
  • Hammarbykyrkan
  • Nathorstvägen 44
  • Johanneshov
  • Stockholm
  • Sverige

Datum och tid

  • 2021-12-15 08:10   -   15:40
Dela denna kurs
Lägg till i din kalender