Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

HYRPAKET LIFEPAK - CR2

HYRPAKET LIFEPAK - CR2

Viktig information när du ska hyra hjärtstartarpaket

 1. Priset är per månad under en avtalsperiod om 48 månader. Avtalet löper sedan vidare om det inte sägs upp.
 2. Produkterna måste vara försäkrade. Kontrollera om ni har en egen försäkring som täcker hyrprodukter. Tillvalsförsäkringen har en självrisk på 1500 kr.
 3. Välj faktura i kassan vid utcheckning - Skriv alternativ leveransadress i kommentarsfältet.
 4. Ett hyresavtal skickas till dig via mail. Avtalet signeras med e-legitimation. Alternativt skickar vi ut ett pappersavtal.
 5. Efter att avtalet signeras levererar vi utrustningen till dig.
 6. Ingen aviavgift om du väljer pdf-faktura eller autogiro.


Nödkit innehållande andningsmask, sax, rakhyvel, spritkompresser och handskar ingår vid Hyra av Hjärtstartare även ett Skyltpaket ingår. Skyltpaketet består av  flaggskylt, väggskylt, två klistermärken samt två skyltar med riktningspilar. Önskar ni fler skyltar eller en annan uppsättning av skyltar så går det oftast att ordna. Kontakta oss så löser vi det!


Obs! Alla modeller av hjärtstartare CR2 med 3G har en abonnemangskostnad som ingår i priset. Abonnemanget gäller under hela hyrperioden.


CR2 – nästa generations hjärtstartare. Uppkopplad, spårbar och beredskaps- larmande. Hjärtstartare är som effektivast om de finns nära till hands och fungerar. Nya Lifepak CR2 kan anslutas till ett mobilnät eller Wi-Fi och varnar dig automatiskt via e-post om allt som skulle kunna påverka enhetens/enheternas beredskap.

Allt och alla som är involverade blir anslutna med programhanteraren LIFELINKcentral AED, vilket minimerar onödiga fördröjningar i samband med ett plötsligt hjärtstopp. Enkel att använda Enkel och tydlig grafik så att även lekmän lätt kan använda hjärtstartaren.

Barnläge ger svagare ström som är mer lämpligt för unga barn, utan att behöva byta elektroder.

Övervakar, spårar och kontrollerar status på hjärtstartare, överför patientdata till räddningspersonal och sjukhus, m. m. Allt och alla som är involverade blir anslutna med programhanteraren LIFELINKcentral AED, vilket minimerar onödiga fördröjningar i samband med ett plötsligt hjärtstopp.

 • Analyserar efter stötbar rytm under HLR utan något behov för pauser.
 • Fastställer en effektiv takt och guidar användare så att, utövandet detekteras och åtgärdas efter behov.
 • Detekterar bakgrundsbuller och justerar volymen automatiskt för att säkerställa tydliga anvisningar.
 • Upp till 360J för mer effektiva stötar efter behov*.
 • Växla mellan två förinställda språk under användning. IP55-klassad, framtagen för utmanande miljöer.

Barnläge LIFELINKcentral - AED Analystekniken cprINSIGHT™ - Metronom och HLR-vägledning Tekniken ClearVoice™ - Högsta tillgängliga energi Tvåspråkig LIFEPAK TOUGH™ - 8 års garanti 

* Studier visar på en signifikant fördel med stötar som eskaleras till högre nivåer, jämfört med stötar på en fast, lägre energinivå på patienter med kammarflimmer som behöver fler än en defibrilleringsstöt.¹

¹ IIG. Stiell, RG. Walker, LP. Nesbitt m fl. Circulation 2007. “Biphasic trial: A randomized comparison of fixed lower versus escalating higher energy levels for defibrillation in out-of-hospital cardiac arrest.” 115:1511-1517.


Batteri
Antal stötar 166
Hållbarhetstid Batteri 4 år
Elektroder
Hållbarhetstid Elektroder 4 år
Garanti
Garantitid 8 år
Miljö
Fallhöjd Ej specificerat
Fukttålighet IP55. Dammskyddad och minst 15 minuters vatten volym: 12.5 liter per minut Tryck: 30 kPa från 3 m
Storlek
Mått 9,7 x 22,6 x 27,4 cm
Vikt 2 kg
Teknik
Barnanpassning Ändras till barnläge genom knapptryckning
HLR-feedback Nej
Pacemaker-detektion Ja
Självtester Varje dag, vecka, månad samt varje gång du startar den. Interna kretsar testas. Testar ej att ladda upp och ge stöt. Ej elektrod eller stöttest.
Språk Går att få med två språk
Statusindikator Lysdiod. Om det automatiska självtestet lyckas checkar enheten in i LIFELINKcentral AED-programhanterare eller LIFENET System en gång i månaden och rapporterar att den är KLAR.
Stötstyrka Vuxenläge: 150, 200, 300 eller 360 joule. Barnläge: 35, 50, 75 eller 90 joule.
Synkroniserad stöt Nej
Vägledning Röstinstruktioner

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Captcha
 • Tillverkare: PHYSIO Control
 • Artikelnummer: 9018070
 • Tillgänglighet: 200
 • 374Kr
 • Exkl moms: 299Kr

Tillgängliga alternativ

Taggar: hjärtstartare