HLR-kurs i Nacka

Vi utbildar företag i hela Nacka kommun
Toppbetyg på Trustpilot
5/5

Hjärt-lungräddning (HLR) är en viktig kunskap. All personal på alla typer av företag ska ha återkommande träning i HLR. Vi kommer till ditt företag i Nacka och utbildar på plats hos er. Enklare kan det inte bli.  Våra erfarna instruktörer ger dig och din personal en effektiv, intressant och underhållande HLR-kurs på plats oss er. Vi utbildar alla typer av verksamheter och har många nöjda kunder både inom bygg, skola, förskola, kontor och sjukvårdssektorn runt om i Nacka.

Vi utbildar med professionell utrustning på plats hos er i Nacka. Stor vikt läggs vid hygien och vi rengör dockorna både i diskmaskin och med ytdesinfektion. Dockornas lungor byts ut mellan utbildningarna, så alla deltagare kan vara trygga med att övningsdockorna är rena.

Våra utbildningar följer HLR-rådets riktlinjer och utbildningsprogram.

Utbildningen anpassas efter verksamhetens önskemål

✅ Du bokar enkelt en HLR-kurs med med oss i hela Nacka kommun.

✅ Vi erbjuder många varianter av HLR-kurser, allt i från grundläggande HLR-utbildningar till avancerade sjukvårdsutbildningar.

✅ Är du osäker vilken utbildning som är lämplig för er verksamhet, begär en offert och beskriv dina önskemål, så sätter återkopplar vi med ett lämpligt upplägg.

Läs våra omdömmen på Trustpilot

Vi rankas som nummer tre av alla utbildningsföretag oavsett kategori, på hela Trustpilot. När det gäller HLR och första hjälpen är vi nummer ett! Läs alla omdömmen här!

Joakim
Läs mer
Fantastiskt professionell instruktör. Kunnig och väldigt mycket praktisk övning. Utnyttjade tiden till fullo med olika scenarios, även om han säkert kunde slutat tidagre.
Malin
Läs mer
Det här var en HLR utbildning helt annorlunda från de tidigare vi gått. Vi fick djupare kunskap om hjärtstopp mm, det var pedagogiskt, roligt, informativt, med mkt praktisk träning. Såååå bra!!!
Kreativ Teknik
Läs mer
Helt klanderfritt från A till Ö. En superkunnig ambulansförare genomförde en heldagsutbildning hos oss med engagemang och erfarenhet i både teori och praktik. Kan varmt rekommendera detta företag!
Maria
Läs mer
Mycket duktig och engagerad instruktör som gav konstruktiv feedback hela tiden. Mycket praktiska övningar och en del teori.
Martin
Läs mer
Mycket erfarna och pedagogiska instruktörer. Mötte alla frågor smidigt och fick utbildningen att rulla på i ett lagom tempo. Poängterade det viktigaste hela tiden.
Monica
Läs mer
Tydlig och väl genomtänkt utbildning med täckande information och övningar! Oerhört kompetent lärare som Såg hela grupper och gav bra feedback på våra övningsuppgifter.
Föregående
Nästa

Alla Avtalskunder med lokalisation i Nacka kommun har fri tillgång till våra e-kurser i HLR. Ett perfekt sätt att repetera kunskapen mellan de praktiska kurstillfällena. Fråga oss, för mer information.

Varukorg

Begär en offert

Vi återkommer inom en arbetsdag.

Ring: 08-41049049.

Eller skicka ett meddelande:

Registrera dig FÖR NYHETSBREV

Vi skickar ut information om utbildningar och produkter ca en gång per månad.