HLR-utbildning i Västerås

Vi utbildar företag lokaliserade i Västerås med omnejd i hjärt-lungräddning (HLR) och första hjälpen.
Toppbetyg på Trustpilot
5/5

HLR-utbildning i Västerås, på plats hos er. Vi tar med allt vi behöver och utbildar personalgruppen i HLR enligt Svenska HLR-rådets riktlinjer.

Du får snabbt en kostnadsfri offert som inkluderar alla kostnader. Utbildningen kan med fördel anpassas till er verksamhet och utökas med valfria närliggande ämnesområden, exempelvis första hjälpen.

Hjärt-lungräddning (HLR) är en viktig kunskap, tiden till att HLR startas har en stark koppling till överlevnaden. Därför rekommenderar vi att all personal på alla typer av företag ska ha återkommande träning i HLR. Vi kommer till ditt företag i Västerås och utbildar på plats hos er. Våra erfarna instruktörer ger dig och din personal en effektiv, intressant och underhållande HLR-kurs enligt den senaste forskningen och aktuella riktlinjer.

HLR-utbildningarna i västerås genomförs med professionell utrustning. Stor vikt läggs vid hygien och vi rengör dockorna både i diskmaskin och med ytdesinfektion. Dockornas lungor byts ut mellan utbildningarna, så alla deltagare kan vara trygga med att övningsdockorna är rena.

Utbildningar följer HLR-rådets riktlinjer och utbildningsprogram men kan enkelt anpassas och utökas enligt era önskemål.

Utbildningen anpassas efter verksamhetens önskemål

✅ Du bokar enkelt en HLR-kurs med med oss i hela Västerås kommun.

✅ Vi erbjuder många varianter av HLR-kurser och utbildningar inom första hjälpen, allt i från grundläggande HLR-utbildningar till avancerade sjukvårdsutbildningar. Skolor, förskolor, föreningar, industriföretag, vårdcentraler, byggföretag, akutsjukvård m.m.. Vi har kompetensen att utbilda alla typer av verksamheter.

✅ Är du osäker på vilken HLR-utbildning som är lämplig för er verksamhet i Västerås, begär en offert och beskriv dina önskemål, återkopplar vi med ett lämpligt upplägg.

Exempel på Innehåll i en grundläggande HLR-utbildning:
Teori:

✅ Vad är ett hjärtstopp?
✅ Vad orsakar ett hjärtstopp?
✅ Vilka drabbas och hur många överlever?
✅ Skillnad mellan barn och vuxna.
✅ Hjärtinfarkt, vad är det?
✅ Vilka faktorer är viktigast för överlevnad vid hjärtstopp?

Övningar:
✅ Kontroll av livstecken
✅ Larm, 112
✅ Bröstkompressioner
✅ Inblåsningar
✅ Par-HLR (Samarbete vid hjärtstopp)
✅ Hjärtstartare
✅ Luftvägsstopp

Läs våra omdömmen på Trustpilot

Vi rankas som nummer tre av alla utbildningsföretag oavsett kategori, på hela Trustpilot. När det gäller HLR och första hjälpen är vi nummer ett! Läs alla omdömmen här!

Joakim
Läs mer
Fantastiskt professionell instruktör. Kunnig och väldigt mycket praktisk övning. Utnyttjade tiden till fullo med olika scenarios, även om han säkert kunde slutat tidagre.
Malin
Läs mer
Det här var en HLR utbildning helt annorlunda från de tidigare vi gått. Vi fick djupare kunskap om hjärtstopp mm, det var pedagogiskt, roligt, informativt, med mkt praktisk träning. Såååå bra!!!
Kreativ Teknik
Läs mer
Helt klanderfritt från A till Ö. En superkunnig ambulansförare genomförde en heldagsutbildning hos oss med engagemang och erfarenhet i både teori och praktik. Kan varmt rekommendera detta företag!
Maria
Läs mer
Mycket duktig och engagerad instruktör som gav konstruktiv feedback hela tiden. Mycket praktiska övningar och en del teori.
Martin
Läs mer
Mycket erfarna och pedagogiska instruktörer. Mötte alla frågor smidigt och fick utbildningen att rulla på i ett lagom tempo. Poängterade det viktigaste hela tiden.
Monica
Läs mer
Tydlig och väl genomtänkt utbildning med täckande information och övningar! Oerhört kompetent lärare som Såg hela grupper och gav bra feedback på våra övningsuppgifter.
Föregående
Nästa

Webbkurser ingår

Alla avtalskunder med lokalisation i Västerås kommun har fri tillgång till våra e-kurser i HLR. Ett perfekt sätt att repetera kunskapen mellan de praktiska kurstillfällena. Fråga oss, för mer information.

Lärandemål för HLR och första hjälpen i Västerås

Efter utbildningen har deltagarna kunskap om vad som orsakar hjärtstopp och hur effektiv hjärt-lungräddning med hjärtstartare utförs. Deltagarna vet också hur livräddande åtgärder utförs i samband med att någon drabbas av luftvägsstopp. Efter våra mer avancerade utbildningar i första hjälpen har deltagarna även kunskap om hur de bedömer och åtgärdar akut sjuka och skadade personer på ett effektivt  och organiserat tillvägagångssätt. Deltagarna ska även förstå vilka faktorer som är viktigast för att rädda liv.

Målgrupp för HLR-utbildning i Västerås

HLR-utbildningen är avsedd för alla som vill lära sig hjärt-lungräddning.

Förkunskapskrav

Inget krav på förkunskaper på våra grundläggande utbildningar.

Instruktörer på våra HLR-utbildningar i Västerås

Våra instruktörer på HLR-utbildningar i Västerås med omnejd är alla instruktörer under Svenska HLR-rådet med lång erfarenhet av utbildning och akutsjukvård. Detta skiljer oss från många andra utbildningsföretag där instruktörerna endast har instruktörskompetens, men saknar erfarenhet från akutsjukvård.

 

Varukorg

Begär en offert

Vi återkommer inom en arbetsdag.

Ring: 08-41049049.

Eller skicka ett meddelande:

Registrera dig FÖR NYHETSBREV

Vi skickar ut information om utbildningar och produkter ca en gång per månad.