HLR-kurs i Stockholm

Vi utbildar företag i hela Stockholms län
Toppbetyg på Trustpilot
5/5

Våra experter kommer till er

Hjärt-lungräddning (HLR) är en viktig kunskap. Hjärtstopp kan inträffa var som helst, när som helst. Därför är kunskapen att kunna agera rätt, viktig för alla typer av företag och organisationer.  Återkommande träning i HLR är en förutsättning för att kunna agera snabbt, rätt och effektivt i händelse utav hjärtstopp. Att instruktören som håller i kursen är kompetent, trevlig och kunnig är också viktigt. De flesta av våra instruktörer är specialistsjuksköterskor med lång erfarenhet av av HLR-utbildning.

Smidigt och enkelt, HLR-kurs Stockholm

Vi kommer till ditt företag i Stockholm och utbildar på plats hos er. Enklare kan det inte bli.  Erfarna instruktörer med vana från akutsjukvård ger dig och din personal en effektiv, intressant och underhållande HLR-kurs, vart ni än befinner er i Stockholms län. Vi har 100% kundnöjdhet. Företag inom bygg, skola, förskola, kontor och sjukvårdssektorn runt om i Stockholm finns bland våra kunder.

Vi tar med allt som behövs

Vi tar med all utrustning för att kunna genomföra kursen i HLR. Professionell utrustning är viktigt för att deltagarna på ett realistiskt sätt ska kunna lära sig att utföra inblåsningar och bröstkompressioner. Det enda ni behöver är golvyta stor nog för att gruppen ska få plats på golvet. Alla deltagare övar på matta med egen docka (dockor delas inte mellan deltagare).

Rengöring av HLR-dockor

Stor vikt läggs vid hygien och vi rengör dockorna både i diskmaskin och med ytdesinfektion. Dockornas lungor byts ut mellan utbildningarna, så alla deltagare kan vara trygga med att övningsdockorna är rena.

Våra utbildningar följer HLR-rådets riktlinjer och utbildningsprogram.

Utbildningen anpassas efter verksamhetens önskemål

✅ Du bokar enkelt en HLR-kurs med med oss i hela Stockholms län.

✅ Vi erbjuder många varianter av HLR-kurser, allt i från grundläggande HLR-utbildningar till avancerade sjukvårdsutbildningar.

✅ Är du osäker vilken utbildning som är lämplig för er verksamhet, begär en kostnadsfri offert och beskriv dina önskemål. Vi återkopplar inom en arbetsdag med ett lämpligt upplägg.

✅ Tidsåtgången för en HLR-kurs varierar mellan 1:30 h till 4 h beroende på upplägg.

HLR kurs barn eller vuxen

Oavsett om ni vill lära er HLR på barn eller vuxna så har vi rätt kompetens för att ge er en riktigt bra HLR-kurs. Innehållet kan modifieras för att passa just er verksamhet, men handgrepp och riktlinjer följer Svenska rådet för hjärt-lungräddning. 

Beskriv gärna vilken typ av arbetsplats det gäller när du begär en kostnadsfri offert.

Vill du gå ene öppen HLR-kurs barn eller vuxen kan du se om det finns något datum för utbildningar här.

Läs våra omdömmen på Trustpilot

Vi rankas som nummer tre av alla utbildningsföretag oavsett kategori, på hela Trustpilot. När det gäller HLR och första hjälpen är vi nummer ett! Läs alla omdömmen här!

Joakim
Läs mer
Fantastiskt professionell instruktör. Kunnig och väldigt mycket praktisk övning. Utnyttjade tiden till fullo med olika scenarios, även om han säkert kunde slutat tidagre.
Malin
Läs mer
Det här var en HLR utbildning helt annorlunda från de tidigare vi gått. Vi fick djupare kunskap om hjärtstopp mm, det var pedagogiskt, roligt, informativt, med mkt praktisk träning. Såååå bra!!!
Kreativ Teknik
Läs mer
Helt klanderfritt från A till Ö. En superkunnig ambulansförare genomförde en heldagsutbildning hos oss med engagemang och erfarenhet i både teori och praktik. Kan varmt rekommendera detta företag!
Maria
Läs mer
Mycket duktig och engagerad instruktör som gav konstruktiv feedback hela tiden. Mycket praktiska övningar och en del teori.
Martin
Läs mer
Mycket erfarna och pedagogiska instruktörer. Mötte alla frågor smidigt och fick utbildningen att rulla på i ett lagom tempo. Poängterade det viktigaste hela tiden.
Monica
Läs mer
Tydlig och väl genomtänkt utbildning med täckande information och övningar! Oerhört kompetent lärare som Såg hela grupper och gav bra feedback på våra övningsuppgifter.
Föregående
Nästa

Utbildningar i hela Sverige

Kom ihåg att vi gärna tar uppdrag i hela Sverige.  Är ni ett rikstäckande företag eller organisation så är vi rätt partner för er. Vi ställer höga krav på våra underleverantörer och gör med jämna mellanrum kvalitetsgranskning av alla våra partners.

Webbutbildning

Alla Avtalskunder med lokalisation i Stockholms län har fri tillgång till våra e-kurser i HLR. Ett perfekt sätt att repetera kunskapen mellan de praktiska kurstillfällena. Fråga oss, för mer information. Du hittar våra ekurser hos eskolan.se.

 

Varukorg

Begär en offert

Vi återkommer inom en arbetsdag.

Ring: 08-41049049.

Eller skicka ett meddelande:

Registrera dig FÖR NYHETSBREV

Vi skickar ut information om utbildningar och produkter ca en gång per månad.