Boka HLR kurs i Nynäshamn

Vi utbildar ditt företag i nynäshamn.
Toppbetyg på Trustpilot
5/5

Söker du efter en HLR-utbildning till ditt företag i Nynäshamn? Då har du kommit rätt! Hos Hjärt-lungräddning.se erbjuder vi skräddarsydda HLR-kurser, perfekta för företag i Nynäshamn. Vår målsättning är att ge deltagarna den nödvändiga kunskapen att agera snabbt och effektivt i händelse av hjärtstopp, akut sjukdom eller skada.

Varför ska ni välja vår HLR-utbildning i Nynäshamn?

Vår HLR-utbildning utförs direkt på din arbetsplats i Nynäshamn. Vi tar med oss allt som behövs för att genomföra en utbildning enligt de senaste riktlinjerna från Svenska HLR-rådet.

Varje företag är unikt, därför kan våra HLR-kurser anpassas efter era specifika behov.

Varför är HLR-utbildning viktig?

Hjärt-lungräddning (HLR) är en livsviktig färdighet. Tiden till HLR påbörjas har en direkt koppling till överlevnad. Därför rekommenderar vi starkt att all personal inom alla typer av företag i Nynäshamn genomgår regelbunden HLR-utbildning. Våra erfarna instruktörer kommer till din arbetsplats och erbjuder en engagerande och uppdaterad HLR-kurs baserad på den senaste forskningen och de aktuella riktlinjerna.

Kvalitet och hygien

Vi sätter högsta prioritet på kvalitet och hygien vid våra HLR-utbildningar i Nynäshamn. Vi använder professionell utrustning som rengörs noggrant både i diskmaskin och med ytdesinfektion . Lungorna på våra dockor byts ut mellan utbildningarna.

Våra utbildningar följer de strikta riktlinjerna från HLR-rådet och utbildningsprogrammet kan anpassas och utökas enligt era önskemål.

Så om du letar efter en HLR-utbildning i Nynäshamn som är anpassningsbar, professionell och fokuserad på säkerhet, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa ditt företag att skapa en tryggare arbetsmiljö genom vår HLR-kurs. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och boka din HLR-utbildning i Nynäshamn!

Utbildningen anpassas efter verksamhetens önskemål

Om du är osäker på vilken HLR-utbildning som passar bäst för din verksamhet i Nynäshamn, är du välkommen att begära en kostnadsfri offert och beskriva dina önskemål. Vi kommer att återkoppla med ett skräddarsytt utbildningsupplägg som passar era behov och mål.

Här är ett exempel på vad som kan ingå i en grundläggande HLR-utbildning med oss:

Teori:

 • Vad är ett hjärtstopp?
 • Vad är de vanligaste orsakerna till ett hjärtstopp?
 • Vilka personer drabbas och hur många överlever vanligtvis ett hjärtstopp?
 • Skillnader mellan att utföra HLR på barn och vuxna.
 • Vad är en hjärtinfarkt, och vad är dess kännetecken?
 • Vilka faktorer är mest avgörande för överlevnad vid ett hjärtstopp?

Praktiska övningar:

 • Kontroll av livstecken.
 • Hur man ringer 112 och larmar korrekt.
 • Bröstkompressioner och hur de utförs korrekt.
 • Inblåsningar och deras korrekta teknik.
 • Par-HLR (samarbete vid hjärtstopp).
 • Användning av hjärtstartare.
 • Hantering av luftvägsstopp.

Vår HLR-utbildning är utformad för att ge dig och din personal färdigheterna och självförtroendet att agera snabbt och effektivt i nödsituationer. Tveka inte att kontakta oss för att boka din HLR-utbildning i Nynäshamn och säkerställ att din verksamhet är väl förberedd för att hantera hjärtstopp och andra akuta hälsoincidenter.

Läs våra omdömmen på Trustpilot

Vi rankas som nummer tre av alla utbildningsföretag oavsett kategori, på hela Trustpilot. När det gäller HLR och första hjälpen är vi nummer ett! Läs alla omdömmen här!

Joakim
Läs mer
Fantastiskt professionell instruktör. Kunnig och väldigt mycket praktisk övning. Utnyttjade tiden till fullo med olika scenarios, även om han säkert kunde slutat tidagre.
Malin
Läs mer
Det här var en HLR utbildning helt annorlunda från de tidigare vi gått. Vi fick djupare kunskap om hjärtstopp mm, det var pedagogiskt, roligt, informativt, med mkt praktisk träning. Såååå bra!!!
Kreativ Teknik
Läs mer
Helt klanderfritt från A till Ö. En superkunnig ambulansförare genomförde en heldagsutbildning hos oss med engagemang och erfarenhet i både teori och praktik. Kan varmt rekommendera detta företag!
Maria
Läs mer
Mycket duktig och engagerad instruktör som gav konstruktiv feedback hela tiden. Mycket praktiska övningar och en del teori.
Martin
Läs mer
Mycket erfarna och pedagogiska instruktörer. Mötte alla frågor smidigt och fick utbildningen att rulla på i ett lagom tempo. Poängterade det viktigaste hela tiden.
Monica
Läs mer
Tydlig och väl genomtänkt utbildning med täckande information och övningar! Oerhört kompetent lärare som Såg hela grupper och gav bra feedback på våra övningsuppgifter.
Föregående
Nästa

Boka HLR-utbildning med oss i nynäshamn

 • Webbkurser inkluderade: Alla våra avtalskunder i Nynäshamn får fri tillgång till våra e-kurser i HLR. Detta ger dig möjlighet att öva och förstärka dina kunskaper när det passar dig bäst.
 • Tydliga Mål: Efter avslutad utbildning kommer du att kunna hantera hjärtstopp, använda en hjärtstartare och agera vid luftvägsstopp. Våra avancerade kurser innehåller även bedömning och akutvård vid sjukdomar och skador.
 • Ingen Förkunskap Krävs: Våra grundläggande HLR-utbildningar är öppna för alla och kräver inga förkunskaper.
 • Erfarna Instruktörer: Våra instruktörer är certifierade av Svenska HLR-rådet och har lång erfarenhet inom akutsjukvård.

Kontakta oss idag för att boka din HLR-utbildning i Nynäshamn och ta det första steget mot att säkerställa en säkrare arbetsplats.

Varukorg

Begär en offert

Vi återkommer inom en arbetsdag.

Ring: 08-41049049.

Eller skicka ett meddelande:

Registrera dig FÖR NYHETSBREV

Vi skickar ut information om utbildningar och produkter ca en gång per månad.