Eventsjukvård

Eventsjukvård när den är som bäst. Stort eller litet evenemang spelar ingen roll. Låt trevlig erfaren sjukvårdspersonal skapa trygghet och säkerhet till dina evenemangsbesökare.

Toppbetyg på TrustPilot
5/5

Eventsjukvård

Rätt sjukvårdsberedskap ger en bra service till evenemangsdeltagarna. Vår personal kan ta hand om allt från lättare skador och sjukvårdsfall till livshotande tillstånd där omedelbara åtgärder är nödvändiga. 

Våra tjänster

  • Analys av evenemangets sjukvårdsberedskap.
  • Planering och strukturering av sjukvårdsberedskapen.
  • Rätt kompetens på plats under ert evenemang.

Analys och planering av eventsjukvården

Under planeringsfasen av evenemanget bistår vi med analys och planering av evenemangets sjukvårdsberedskap. Detta innebär exempelvis att föreslå lämplig kompetens och storlek av sjukvårdsteamet. Platser för sjukvårdstält. Uppsamlingsplatser och hämtplatser där ambulans lätt kan ta sig in på området eller hämta personer i behov av ambulanstransport. Denna del sker oftast tillsammans med evenemangets projektgrupp.

Yrkesgrupper och kompetens 

Vi erbjuder sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor och läkare i våra sjukvårdsteam. Sjukvårdskompetensen på plats under evenemanget styrs av evenemangets typ, budget och storlek. Två personer i sjukvårdsteamet är att föredra då  då arbetet kan bedrivas effektivast, speciellt vid allvarligare tillbud.

Material och utrustning

Förband för att lägga om allt från Livshotande blödningar, sårskador, brännskador, stukningar och frakturer finns på plats under evenemanget. Hjärtstartare för att kunna utföra avancerad hjärt- och lungräddning är en del av utrustningen. Tanken med vården är att evenemangets deltagare i största möjliga mån ska kunna kvarstanna på evenemanget. Därför är våra sjukvårdsteam utrustade med förband för att på ett snyggt sätt kunna plåstra om olika typer av både större och mindre skador. Detta lägger vi stor vikt vid och skiljer oss från andra aktörer i branschen. 

Läkemedel för att hantera syrebrist, allergisk chock, lättare smärtlindring, avancerad smärtlindring och kramper finns hos sjukvårdsteamet under evenemanget. 

Varukorg

Begär en offert

Vi återkommer inom en arbetsdag.

Ring: 08-41049049.

Eller skicka ett meddelande:

Registrera dig FÖR NYHETSBREV

Vi skickar ut information om utbildningar och produkter ca en gång per månad.