Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Klicka här för att se våra recensioner på Google!
 

Hjärtsäkra din Bostadsrättsförening

Postad av System 2018-11-13 0 Kommentarer

I Sverige drabbas ca 15 personer per dag av plötsligt hjärtsopp utanför sjukhus. Ca två tredjedelar av dessa sker i hemmet. Att snabbt påbörja hjärt-lungräddning med hjärtstartare är avgörande för att personen ska överleva. Vi hjälper er med utbildning, utrustning samt information om hur ni organiserar er på bästa sätt. Vi ger er förutsättningarna att snabbt och effektivt kunna rädda livet på varandra.

Så här kan ett upplägg se ut:


1. Vi kommer för en kortare presentation och demo på något av era möten.

2. Vi installerar hjärtstartarna i er Bostadsrättsförenings (BRF) flerfamiljshus. Vi hjälper er att välja bästa tänkbara placering efter att ha gjort ett platsbesök.

3. Vi utbildar antingen alla boende, alternativt så utbildar vi instruktörer som i sin tur utbildar de som bor i huset. Då många boende inte har möjlighet att närvara vid möten ingår även en videoutbildning där ni lär er hjärt-lungräddning samt hur just er hjärtstartare fungerar.

4. Vi hjäper er med registrering av hjärtstartarna hjärtstartarregistret.se samt information om hur boende i huset kan organisera sig på bästa sätt för att snabbt kunna hjälpa varandra.

5. Ingen service är nödvändig för hjärtstartarna förutom att elektroder och batteri måste bytas med jämna mellanrum. Ni får instruktioner om hur ni enkelt kan kontrollera hjärtstartarens funktion själva.

Kontakta oss för mer information