Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Klicka här för att se våra recensioner på Google!
 

Diplom, certifikat och intyg efter HLR

Postad av System 2020-04-20 0 Kommentarer Blogg,

Certifikat & diplom efter HLR-utbildning

 

Beroende på vilken utbildning i HLR du genomför, får du efter utbildningen ett certifikat eller intyg. 

 

I Sverige finns det två organisationer som sätter riktlinjer för HLR. Röda korset och Svenska-HLR-rådet. Båda organisationerna anpassar sina riktlinjer efter Ilcor, den europeiska nämnd som tar fram råd och riktlinjer inom EU. 

 

Alla våra utbildningar följer riktlinjer och handgrepp från Svenska HLR-rådet. Alla våra instruktörer är utbildade i HLR-rådets regi. Går du en grundläggande utbildning i i vuxen-HLR, barn-HLR, D-HLR, S-HLR, A-HLR via oss har du möjlighet att få ett certifikat eller diplom efter godkänd utbildning.
 

Vuxen-HLR


Det enda kravet för att få intyg, diplom eller certifikat för genomförd utbildning i HLR-vuxen är att du deltar i hela utbildningen, inga kunskapskrav finns. Går du en utbildning via oss har du dock rätt och viktig kunskap med dig efter utbildningen. 

 

Barn-HLR


Samma sak gäller här. Fet enda kravet för att få intyg, diplom eller certifikat för genomförd utbildning i HLR-barn är att du deltar i hela utbildningen, inga kunskapskrav finns. Går du en utbildning via oss har du dock rätt och viktig kunskap med dig efter utbildningen. 

 

A-HLR, S-HLR, D-HLR, S-HLR barn, A-HLR barn


För dessa utbildningar krävs det att du dels genomför ett webbtest innan utbildningen och att du klarar att praktiska test under utbildningen för att erhålla ett cerifikat, ijntyg eller diplom.

 

Vi utfärdar även internationella certifikat eller intyg om du behöver visa ett intyg för genomförd HLR-utbildning vid arbete eller studier utomlands.