Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Klicka här för att se våra recensioner på Google!
 

Brandfarliga arbeten

Postad av System 2019-11-12 0 Kommentarer Brandutbildning,


Utbildningen är tänkt för personer, anställda eller entreprenörer som arbetar med moment där brand kan uppstå. Försäkringsbolagen och arbetsmiljöverket kräver att alla som arbetar med heta arbeten ska ha ett tillstånd / certifikat för att få utföra dessa arbeten. Utbildningen i brandfarliga arbeten ger dig ett sådant certifikat / tillstånd som är giltigt under 5 år.

Brandfarliga Arbeten är en modern utbildning framtagen av SVEBRA och Sveriges Byggindustrier i samråd med Sveriges främsta experter på området. Flera branscher har deltagit under utvecklingen av utbildningen för att få den anpassad efter olika arbetssituationer

Utbildningen uppfyller de krav som försäkringsbolagens har på personal som utför eller är ansvariga för arbeten som innebär risk för brand. Efter godkänd utbildning får deltagarna ett giltigt certifikat som uppfyller försäkringsbolagens villkor. 

Brandfarliga arbeten är likställd med Brandskyddsföreningens utbildning, Heta arbeten. 
 

Tillgängliga platser på utbildningen Brandfarliga Arbeten

Stockholm 10 November      08:00-16:00         12 platser
Stockholm 2 December        08:00-16:00.        12 platser

 

Ring 08-41049049 för att boka eller kontakta oss här!
 

Vilken målgrupp har utbildningen brandfarliga arbeten?

Kursen är avsedd för all personal som utför tillfälliga arbeten som på något sätt orsakar uppvärmning. Exempelvis byggarbeten, takläggning, lödning, torkning, håltagning, asfaltläggning, kap- och/eller skärarbeten samt svetsning.

Utbildningen är även avsedd för dig som arbetar som beställare, brandvakt eller tillståndsansvarig och som behöver en certifiering för att få utföra dessa arbetan.

Efter utbildningen får du ett certifikat / tillstånd för heta arbeten som är giltigt i 5 år. Registrering görs även kostnadsfritt i ID06 databas.
 

Lärandemål Brandfarliga arbeten

Efter genomförd utbildning ska deltagarna kunna tillämpa kunskapen på sin arbetsplats och på så sätt kunna förebygga och upptäcka risker för brand i sitt arbete. 
 

Kursinformation, Brandfarliga arbeten

Utbildningen genomförs i moderna kurslokaler strax utanför Stockholms innerstad i Sickla, Nacka. 

Vi använder oss enbart av erfarna instruktörer med lång erfarenhet av utbildning.

Allt kursmaterial ingår.

Tidsåtgång: 6,5 h.

Parkering finns i området. Mer information skickas ut i samband med bokning.

Fika x 2 samt lunch ingår i kursavgiften. Under förmiddagen ingår smörgås till kaffet och eftermiddagsfika innehåller någon form av tilltugg.
 

Prisinformation Brandfarliga arbeten

På plats hos oss: 2200 kr exkl.moms / deltagare.
Önskar ni hålla en utbildning på plats hos er? Kontakta oss för mer information.