Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

HLR-barn

Posted by System 2016-02-02 0 Comment(s) HLR-utbildning,

HLR barn är en utbildning som riktar sig till de som vill lära sig att göra hjärt-lungräddning på barn i alla åldrar. Det kan handla om föräldrar, anhöriga och personal inom barnomsorg. 

Det finns många orsaker till hjärtstopp hos barn och livräddande insatser måste inledas tidigt, inom loppet av någon minut. Hjärnan kan få bestående hjärnskador redan efter några minuter utan cirkulation.

Kursdeltagarna lär sig hantera hjärt-lungräddning och luftvägsstopp på små barn (0-1 år) och äldre barn (1 år- pubertet). Bröstkompressioner och inblåsningar skiljer sig åt beroende på barnets storlek och ålder. Vi går även igenom allvarlig och akut sjukdom hos barn för att öka kunskapen om dessa tillstånd hos deltagarna i kursen.

Efter utbildningen får du ett certifikat som intygar att du genomfört utbildningen enligt de senaste riktlinjerna från HLR-rådet.

Utbildningen leds av erfaren sjukvårdspersonal och utförs till största delen praktiskt på HLR-dockor som motsvarar barn i olika åldrar. Du lär dig rädda barns liv med vår HLR-barn utbildning!

Taggar: Barn Barn-HLR