Första hjälpen Utbildning till företag

Boka en utbildning i första hjälpen till ditt företag

Bästa utbildningsföretag!
0 av 5 på TrustPilot!

VARFÖR SKA NI VÄLJA OSS för utbildning i Första hjälpen till företagets personal?

Erfarna instruktörer inom första hjälpen

Sedan 2007 har vi utbildat företag i första hjälpen. Våra instruktörer är erfarna sjuksköterskor, främst specialiserade inom ambulanssjukvård.

Företagsanpassade utbildningar

Kurserna i första hjälpen följer de senaste riktlinjerna. men anpassas för att passa just ert företag, skola eller förening, oavsett bransch. Vi har utbildat allt från livvakter till förskolepedagoger

Ledande inom första hjälpen

Vi är huvudinstruktörer under svenska HLR-rådet och "Stop the bleed" vilket understryker vår breda kompetens inom första hjälpen.

Helhetsleverantör

Vi erbjuder kurser och utrustning inom första hjälpen, brandskydd och säkerhet. Vi skapar en trygg och säker miljö, oavsett verksamhet.

VI KOMMER TILL ERT FÖRETAG

Vi utbildar på plats hos er oavsett om ni befinner er i Stockholm eller någon av våra andra orter.

Vi erbjuder HLR-utbildningar över hela Sverige, oavsett var ert företag är beläget, med samma höga kvalitet på varje kurs. Detta gör oss till det perfekta valet för företag med verksamheter på flera orter. För närvarande håller vi flest utbildningar i Stockholms län, Västmanlands län och Östergötlands län.

Våra första hjälpen-utbildningar anpassas efter ert behov och omfattar allt från grundläggande till mer avancerade moment. Fokus ligger på  L-(X)ABCDE-modellen där deltagarna får lära sig prioritera och agera i rätt ordningsföljd. Utbildningarna är mer eller mindre omfattande och kan även inkludera webbkurser. Mellan 4-7 timmar långa utbildningar i första hjälpen.

Antalet deltagare i våra företagsutbildningar beror på kursens innehåll och upplägg. För en grundläggande utbildning i första hjälpen kan ni vara upp till 10-12 deltagare per instruktör.

Om kurser inkluderar samarbetsträning eller scenarioträning, rekommenderar vi grupper om cirka 7 deltagare för att säkerställa att alla får tillräcklig praktisk övning.

Vi har även arrangerat utbildningar med betydligt fler deltagare. Hör av er till oss med era önskemål så berättar vi mer.

När vi kommer till ert företag för att hålla utbildning är det viktigt att ni ordnar en lokal som är tillräckligt stor för alla deltagare. Alla deltagare ska få plats att öva praktiskt på golvet. Innehåller utbildningen i första hjälpen även scenarioträning rekommenderas oömma kläder.

Vi använder endast professionell utrustning av högsta kvalitet i våra utbildningar för att säkerställa en realistisk och effektiv inlärning.

Hos oss leds utbildningarna av yrkesverksamma sjukvårdspersonal med gedigen erfarenhet inom första hjälpen och hjärt-lungräddning. Till skillnad från många andra utbildningsföretag, som använder instruktörer utan djupare specialistkunskaper, säkerställer vi att våra instruktörer har praktisk erfarenhet inom sina respektive områden.

Alla deltagare får dessutom med sig en pocket-mask hem, och träning med denna ingår i samtliga av våra vuxenutbildningar. En djupare förståelse för kritiska symtom, såsom de vid en hjärtinfarkt, kan vara livsavgörande – därför är våra utbildningar utformade för att ge deltagarna både teoretisk kunskap och praktiska färdigheter som gör skillnad i verkliga nödsituationer.

Vi erbjuder webbkurser i HLR-Vuxen, HLR-barn och första hjälpen. Webbkursen i första hjälpen är ett bra komplement till en fysisk utbildning i grundläggande HLR.

Vi rekommenderar inte enbart online-utbildning, men har arbetsplatsen inte möjlighet att samlas för fysisk första hjälpen-kurs, då är en webbkurs ett bra alternativ. Webbkurser är även bra som förberedande utbildningar och för repetition.

Begär en kostnadsfri offert för utbildning i första hjälpen till ditt företag

Fyll i dina uppgifter så detaljerat som möjligt, då kan vi ta fram ett exakt pris till dig på utbildning i första hjälpen. 

NÖJDA FÖRETAGSKUNDER I FÖRSTA HJÄLPEN

Joakim
Läs mer
Fantastiskt professionell instruktör. Kunnig och väldigt mycket praktisk övning. Utnyttjade tiden till fullo med olika scenarios, även om han säkert kunde slutat tidagre.
Malin
Läs mer
Det här var en HLR utbildning helt annorlunda från de tidigare vi gått. Vi fick djupare kunskap om hjärtstopp mm, det var pedagogiskt, roligt, informativt, med mkt praktisk träning. Såååå bra!!!
Kreativ Teknik
Läs mer
Helt klanderfritt från A till Ö. En superkunnig ambulansförare genomförde en heldagsutbildning hos oss med engagemang och erfarenhet i både teori och praktik. Kan varmt rekommendera detta företag!
Maria
Läs mer
Mycket duktig och engagerad instruktör som gav konstruktiv feedback hela tiden. Mycket praktiska övningar och en del teori.
Martin
Läs mer
Mycket erfarna och pedagogiska instruktörer. Mötte alla frågor smidigt och fick utbildningen att rulla på i ett lagom tempo. Poängterade det viktigaste hela tiden.
Monica
Läs mer
Tydlig och väl genomtänkt utbildning med täckande information och övningar! Oerhört kompetent lärare som Såg hela grupper och gav bra feedback på våra övningsuppgifter.
Föregående
Nästa
Varukorg

Ring: 08-41049049.

Eller skicka ett meddelande:

Registrera dig FÖR NYHETSBREV

Vi skickar ut information om utbildningar och produkter ca en gång per månad.