Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Klicka här för att se våra recensioner på Google!
 

Pris HLR kurs Stockholm

Postad av System 2020-04-30 0 Kommentarer Blogg,

Många företag  tar in en offerter för HLR-utbildning och väljer helt sonika den utbildning som har det lägsta priset. En sak är dock säker. Vill ni att utbildningen ska vara givande och utvecklande för personalen, då är inte det billigaste alternativet det rätta alternativet för er.


Erfarenhet


Erfarenhet påverkar priset på utbildningen i HLR (hjärt-lungräddning).

HLR-instruktör kan vem som helst utbilda sig till och därför varierar kompetensen mycket mellan företag som håller i HLR-utbildningar. Vill ni lära er utav folk som verkligen har praktisk erfarenhet av HLR och som kan svara på följdfrågor om hjärtstopp, anatomi, skador och sjukdomar? Då måste ni anlita ett företag där instruktörerna även är erfaren sjukvårdspersonal. En sjuksköterska som arbetat i med akutsjukvård vet även hur människor fungerar när närstående drabbas av hjärtstopp. De kan på så sätt förbereda er för att hantera en akut situation på ett bättre sätt än någon helt utan erfarenhet från akutsjukvården. 


Den pedagogiska erfarenheten har också betydelse. Hur länge ar företaget anordnat HLR-utbildningar? Med vår långa erfarenhet kan vi enkelt sätta ihop en utbildning som som är lämplig för ditt företag.


Utförandet


Priset varierar med upplägget. Vissa utbildare tar 25 personer per grupp vilket gör att instruktören inte har tid att titta på alla deltagares HLR-teknik. Många utbildningsföretag låter er dela på docka och på så sätt kan de hålla större grupper. Detta är ohygieniskt och ger mindre tid för varje deltagare till praktisk övning. Vi har hört exempel på företag där hela gruppen delar på en docka vilket gör att de kan hålla ner priset på HLR-kursen.

Vi föredrar små grupper, max 12 deltagare per grupp och alla deltagare har egen docka att öva på. Våra utökade utbildningar har en gruppstorlek om max 8 personer.

Två instruktörer, specialistutbildade sjuksköterskor som utbildar 24 personer på varsin docka kostar mer än en person utan någon tidigare erfarenhet från akutsjukvård och som använder sig av en docka.


Val av utrustning


Det finns en uppsjö av olika HLR-dockor att öva på. Valet av docka påverkar också priset för HLR-kursen. Vissa företag använder endast små uppblåsbara dockor utan realism, företag som Checkit Health Care AB använder professionella dockor till alla deltagare.

Använder utbildaren riktiga övningshjärtstartare eller pappershjärtstartare utan någon riktig funktion? Under våra utbildningar använder vi endast övningshjärtstartare som ger samma instruktioner som skarpa hjärtstartare. 


Hantering av utrustning


Dockor måste rengöras och tvättas på korrekt sätt för att du ska få öva hygieniskt och säkert. Lungor ska bytas mellan varje övningstillfälle. Ansikten och ventiler ska diskas i maskin. Detta är också saker som beställare ska försäkra sig om att företaget som håller i utbildningen verkligen gör. Allt detta påverkar också priset på HLR-utbildningen.


E-kurs


Vi erbjuder alltid e-kurser i HLR innan den praktiska utbildningen och mellan de praktiska utbildningarna, så att ni kan hålla kunskapen aktuell.


Pris på HLR-kurs / utbildning i Stockholm (grupp om 12 personer)


 

  • Grundläggande HLR-vuxen 6900 kr
  • Utökad HLR, 7900 kr
  • Barn-HLR, 6900 kr
  • A-HLR, 9900 kr
  • D-HLR, 8900 kr
  • S-HLR,  8900 kr
  • Instruktörsutbildning HLR, 3700 kr
  • E-kurs, 1200 kr


Ovanstående priser är exempel. Kontakta oss för att få exakt pris på utbildning för  ditt företag.

Taggar: prissättning