Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Väggskåp Hjärtstartare Rotaid plus

Väggskåp Hjärtstartare Rotaid plus

Universalt väggskåp med larm för hjärtstartare. 
För inomhusbruk. 


Skåpets kåpa är uppmärkt med symbol för hjärtstartare och pilar för snabb och enkel access till hjärtstartaren. Skåpet öppnas genom en enkel vridning som avlägsnar locket. Hjärtstartaren sitter i justerbara fästen för snabb och enkel åtkomst. 

Ett batteridrivet larm påkallar uppmärksamhet och aktiveras när skåpet öppnas. Inget strömuttag eller elinstallation krävs. Skåpet finns också i en version med värmeelement och belysning som är lämpligt för utomhusbruk året runt : Solid Plus HEAT.

Locket har sex urtag för optimalt grepp och är tillverkat av 100 % återvunnen polykarbonat – samma material som används för flygplans- och olika dörrfönster som ska vara stöt-, spark- och slagtåliga. Dessutom är locket försett med UV-filter för att säkerställa långvarig transparens och ytfinish.

Mått: 47 cm x 47 cm x 18 cm. Vikt: 1,7 kg

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Captcha
  • Artikelnummer: 405272
  • Tillgänglighet: 1
  • 3 363Kr
  • Exkl moms: 2 690Kr