Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Grundlägande HLR, 20/3 kl 17:00 - 19:00

Grundlägande HLR,  20/3 kl 17:00 - 19:00

Välkomna till utbildning i Grundläggande Vuxen-HLR!


Utbildningen Hålls på Hammarby Fabriksväg 23, Stockholm.


H
LR-Vuxen är grundutbildningen alla borde gå, avsedd både för personal på företag och privatpersoner. Deltagarna lär sig göra HLR på vuxna personer. Kursen är grundläggande och förberedande för D-HLR och instruktörsutbildning i HLR. Har ni köpt en hjärtstartare är denna utbildning den lägsta utbildningsnivå vi rekommenderar till alla som befinner sig i hjärtstartarens närhet. Se även D-HLR om ni planerar inköp eller redan har en hjärtstartare.


Du lär dig kontrollera livstecken, vad som är viktigt vid kontakt med SOS-alarm, effektiv hjärt-lungräddning med inblåsningar och hjärtkompressioner, omhändertagande av medvetslös person samt tekniker för att få upp främmande föremål vid luftvägsstopp.

HLR-utbildningen innehåller också enkla övningar med hjärtstartare samt en genomgång av dess funktion och hur den används på ett säkert sätt.


Efter utbildningen får du ett certifikat som intygar att du genomgått utbildning i grundläggande HLR, enligt de senaste riktlinjerna från Svenska rådet i hjärt-lungräddning.


Utbildningen leds av erfaren sjukvårdspersonal och utförs till största del praktisk på övningsdockor. En effektiv och rolig HLR-utbildning.


Utrustning

Alla deltagare övar med en professionell halvkroppsdocka. Vi använder inte så kallade små uppblåsbara "mini Anne" dockor. Luftvägsstoppsvästar används till övningingar i luftvägsstopp, för att på ett realistiskt sätt kunna öva buktryck och ryggdunk. Till övningar med hjärtstartare används träningshjärtstartare som låter och ser ut precis som riktiga hjärtstartare.


OBS! Skriv namnet på alla deltagare i kommentarsfältet i kassan när du bokar.

Vid frågor maila info@hjart-lungraddning.se eller ring 08-41049090

Välkomna!


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Captcha
  • Artikelnummer: 9991
  • Tillgänglighet: 15
  • 675Kr
  • Exkl moms: 540Kr

Taggar: HLR, HLR-utbildning