Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Ampullväska

Ampullväska

Ampullväskan som gör ditt arbete lättare och effektivare. Du organiserar lätt allt material i väskan som är utformad av sjuksköterskor med lång erfarenhet av hemsjukvård inom både ASIH och vårdcentral. Till skillnad från andra liknande väskor på marknaden kan du skilja en del av innehållet från ampullerna, vilket gör det lätt att torka ur väskan utan att material kontamineras. Allt material hålls ordentligt på plats i respektive fack och väskans styva uppbyggnad skyddar effektivt ampullerna från att krossas. Ampullväskan passar perfekt i ytterfacket på hemsjukvårdsryggsäcken. 


Väskan har 32 stansade hål för ampuller. 4 resårhållare för lite större ampuller. Större ab-behållare kan läggas i den löstagbara väskan.9 elastiska band längst med sidorna av väskan.

Väskans väggar är styva, vilket gör det enkelt att organisera innehållet. Styvheten gör även att ampullerna skyddas från att knäckas när ampullväskan trycks ihop. 


Framsida: 

Genomskinligt fack för papper.

Insida: 

Insidan är tillverkad i ett vattentätt material som gör det enkelt att torka ut väskan om olyckan är framme. 

Löstagbar väska:

Ampullväskan har en genomskinlig löstagbar väska som sitter fäst på insidan av locket. Väskan tas lätt ur och sätts tillbaks igen. Fästs med hjälp av kardborrband. 


Mått:

25 x 23 cm


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Captcha
  • Tillverkare: Fabrik40
  • Artikelnummer: am1
  • Tillgänglighet: 399
  • 750Kr
  • Exkl moms: 600Kr

Taggar: ampullväska