Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Powerheart G5

Powerheart G5

Powerheart G5 är en hjärtstartare med oöverträffad användarvänlighet. och effektivitet. Finns i semiautomatisk och automatisk version. Den automatiska versionen ger automatiskt personen en stöt efter nedräkning, utan några knapptryck. Den semiautomatiska versionen kräver att du trycker på en knapp för att ge en stöt.

Powerheart G5 startas när hjärtstartarens lock öppnas. Ingen knapptryckning krävs vilket förenklar användandet.

Tydliga räddningsinstruktioner och funktion för att växla mellan olika språk (svenska och engelska).

Genom att mäta impedansen (det elektriska motståndet) över bröstkorgen justeras energinivån så att en anpassad elektrisk chock erhålls vilket förbättrar möjligheterna till en lyckad defibrillering.

Om det behövs flera stötar eskalerar STAR®-programvaran energimängden så att behandlingen ges vid en lämplig, högre nivå. Efter defibrilleringen uppmanar enheten användaren att ge hjärt-lungräddning med hjälp av en inbyggd metronom som anger rätt takt för bröstkompressionerna.

Parallellt med röstmeddelandena visas instruktionerna även på en tydlig textskärm. Detta är särskilt användbart för personer med nedsatt hörsel och i bullriga miljöer, och dessutom visar skärmen viktig information för den professionella räddningspersonalen när den anländer till platsen. Batteriet har fyra års utbytesgaranti, vilket innebär att du får ett nytt batteri om batteriet oavsett orsak tar slut inom fyra år. Batteriet har kapacitet för att ge upp till 500 stötar. Elektroderna har 2 års hållbarhet och är avsedda för engångsbruk.

Läs mer: http://www.cardiacscience.com/products/powerheart-aed-g5/

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=lpHkpBx2Lcs

https://www.youtube.com/watch?v=34jWvXn_tks

Batteri
Antal stötar 500
Hållbarhetstid Batteri 4 år
Elektroder
Hållbarhetstid Elektroder 2 år
Garanti
Garantitid 8 år
Miljö
Fallhöjd 1,2 m
Fukttålighet IP 55
Storlek
Mått 9 x 23 x 30 cm
Vikt 2,6 kg
Teknik
Barnanpassning Barnelektroder
HLR-feedback ja, kräver dock elektroder med platta som läggs på bröstkorgen.
Intervall för självtest 1 / dag
Pacemaker-detektion Ja
Självtester En gång per dag testas kretsar, batteri och elektroder. En gång i veckan testas en halv uppladdning. En gång i månaden testas en full uppladdning och stöt genom elektroderna.
Språk Tvåspråkig
Statusindikator Symbol, antingen grön eller röd med ett svart kryss. Även en färgblind person kan på så sätt läsa av statusindikatorn.
Stötstyrka Anpassas individuellt genom att mäta resistansen i kroppen. Eskalerande, 200 J första stöten, 300 J andra stöten och 300 J tredje stöten.
Synkroniserad stöt Ja
Vägledning Text på display samt röstvägledning

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Captcha
  • 20 625Kr
  • Exkl moms: 16 500Kr

Tillgängliga alternativ

Taggar: hjärtstartare