Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Klicka här för att se våra recensioner på Google!
 

Instruktörsutbildning Barn-HLR

Postad av John 2020-01-28 0 Kommentarer HLR-utbildning,Instruktörsutbildning-HLR,

Bli barn-HLR instruktör. Boka instruktörsutbildningen i Hjärt-lungräddning (HLR) för barn, från 0 år upp till puberteten. Utbildningen följer HLR- rådets riktlinjer och hålls både på plats hos oss (se datum längre ned) eller på plats hos er om ni är minst fyra deltagare. Att utbilda sig med oss är roligt och lärorikt, vi strävar alltid efter en öppen och kreativ atmosfär under 

Målgrupp
är alla vuxna personer i samhället som vill utbilda sig till barn-HLR instruktör. Privatpersoner, personer som arbetar inom barnomsorg, skola eller organiserad första hjälpen verksamhet samt räddningstjänst och utbildningsorganisationer.

Antal kursdeltagare
max 8 personer per grupp, minst 2 för att utbildning ska kunna genomföras. 

Kursledare
Vi använder oss endast av erfaren sjukvårdspersonal med huvudinstruktörsutbildning från svenska HLR rådet. Alla huvudinstruktörer har lång erfarenhet av att själva utbilda i HLR. De flesta av våra instruktörer är ambulanssjuksköterskor med praktisk erfarenhet av hjärtstopp och att ta hand om sjuka barn. 

Tidsåtgång
Totalt 5 timmar, 1 timme videoutbildning och 4 timmar instruktörsutbildning.

Lärandemål 
Du lär dig vad som ingår i grundutbildningen för Barn-HLR samhälle
Hur du som HLR instruktör förmedlar kunskaper på bästa sätt. Varför det är viktigt med kvalitetssäkring och vikten av att följa ett standardiserat utbildningsprogram. 

Förkunskaper / förberedelser 
Innan instruktörsutbildningen ska du genomföra den filmbaserade videoutbildningen eller gått en grundläggande Barn-HLR utbildning inom 6 månader. Läst in instruktörsboken i Barn-HLR och förberett de träningsuppgifter du fått av din kursledare. Utförd webbutbildning på instruktörsnivå i Barn-HLR

 

Taggar: instruktör