HLR-utbildning (vuxen)

HLR-utbildningen alla borde gå, avsedd både för personal på företag och privatpersoner. Deltagarna lär sig göra HLR på vuxna personer. Kursen är grundläggande och förberedande för D-HLR och instruktörsutbildning i HLR. Har ni köpt en hjärtstartare är denna utbildning den lägsta utbildningsnivå vi rekommenderar till alla som befinner sig i hjärtstartarens närhet. Se även D-HLR om ni planerar inköp eller redan har en hjärtstartare.

Du lär dig kontrollera livstecken, vad som är viktigt vid kontakt med SOS-alarm, effektiv hjärt-lungräddning med inblåsningar och hjärtkompressioner, omhändertagande av medvetslös person samt tekniker för att få upp främmande föremål vid luftvägsstopp. HLR-utbildningen innehåller också enkla övningar med hjärtstartare samt en genomgång av dess funktion och hur den används på ett säkert sätt.

Efter utbildningen får du ett certifikat som intygar att du genomgått utbildning i grundläggande HLR, enligt de senaste riktlinjerna från Svenska rådet i hjärt-lungräddning. 

Utbildningen leds av erfaren sjukvårdspersonal och utförs till största del praktisk på övningsdockor. En effektiv och rolig HLR-utbildning.
HLR_utbildning
 

Plats

På plats hos er eller i vår utbildningslokal.

Målgrupp

Företag och privatpersoner.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Tidsåtgång

Ca 2 h.

Antal deltagare

Ca 10 personer.

Förberedelser

Inga förberedelser krävs.

 

Nyhetsbrev

Få information om gratis HLR-utbildningar m.m.
Please wait